İlk Yardım Kursiyerleri Sertifikalarını aldı…

İlçemiz Kaymakamı Sayın Ayhan Terzi’nin destekleriyle İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Konakyeri köyümüzde açılan ‘’İlk Yardım Kursu’’nun tamamlanması nedeniyle kursa katılan kursiyerler sertifikalarını aldı. 2 ay süren İlk Yardım Kursu’na Konakyeri Muhtarı, imamı, öğretmenleri ve vatandaşlar katıldı.

Konakyeri Orta Okulu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine İlçemiz Kaymakamı Sayın Ayhan TERZİ ve eşi Gökçe TERZİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali KESKİN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Refik BOZKURT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmren Çilem AK katıldı. Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ kursiyerlerle sohbet ederek kursiyerlere, köyün merkeze uzak olduğunu ve acil durumlarda can kayıplarının yaşanmaması için katılmış olduklar kursun çok önemli olduğunun altını çizdi. Acil durumlardaki ilk müdahalenin can kurtarabileceğini söyleyen Sayın TERZİ, her vatandaşımızın bir sağlık görevlisi gelene kadar özellikle bayılma, tansiyon, boğulma, zehirlenme, koma, kalp krizi gibi acil durumlarda ne gibi önlemler alınacağını bilmesi gerektiğini belirtti.

Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ ve eşi Gökçe TERZİ tarafından sertifikalarını alan kursiyerler kursun çok faydalı olduğunu ve böyle faydalı bir kursu düzenledikleri için başta Kaymakamımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. Başarılı olan kursiyerlere Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ tarafından çeşitli hediyeler verildi.
IMG_9110

IMG_9064

IMG_9112

IMG_9065

g

y

fotoğraf+..

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.