İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması…

24 Kasım Öğretmenler Günü ilçemizde çeşitli etkinlikler yapılarak kutlandı. Hasan Basri Demirbağ Çok Programlı Anadolu Lisesi pansiyonunda 23 Kasım Pazar günü akşam yemeği ile başlayan programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Ayhan TERZİ, Belediye Başkanı Sayın Recep KAPLAN, daire amirleri ve tüm öğretmenler katıldı. Akşam yemeğinin ardından 75. Yıl Yatılı Bölge Orta Okulunun salonunda düzenlenen eğlence programına geçildi. Tertip edilen gecede öğretmenler şarkı ve türküler eşliğinde eğlenerek stres attı.
24 Kasım pazartesi günü çelenk koyma töreninin ardından 75. Yıl Yatılı Bölge Orta Okulunun salonunda devam eden programda günün anlam ve önemini belirten slaytlar, konuşmalar yapılarak şiirler okundu. Öğrenciler tarafından hazırlanan oyunlar sergilenirken anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri renkli görüntülere sahne oldu. İlçemiz okullarında ‘’Öğretmenler Günü’’ konulu Kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.
Kaymakamımız Sayın TERZİ; Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayarak şehit olan, aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle andı. Hayatta ve görevdeki öğretmenlere sağlık, sıhhat ve başarılar diledi.
5

4

3

2

1

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.