Sayın Kaymakamımız Ayhan TERZİ’ye Veda Yemeği

Kaymakamlar kararnamesiyle Erzurum vali yardımcılığına atanan ilçemiz Kaymakamı Sayın Ayhan TERZİ için veda yemeği düzenlendi.
75. Yıl Yatılı Bölge Orta Okulunun salonunda düzenlenen yemeğe Kaymakamımız Sayın Ayhan TERZİ, Eşi hanımefendi Gökçe TERZİ, Belediye Başkanı Sayın Recep KAPLAN, İspir kaymakamı Sayın Ömer Faruk FİDAN, İspir Belediye Başkanı Sayın Osman ÇAKIR, İspir Savcısı Sayın Fatih KOCAMAN kurum amirleri, memurlar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakamımız yaptığı konuşmada, Pazaryolu’ndaçalıştığı 2 yıl içerisinde ilçeyi daha iyi bir konuma getirmek için bazen imkânlar dâhilinde bazen imkânları zorlayarak elinden geleni yapmaya çalıştığını belirtti. Artık geçmişimizle övünmeyi bırakıp yeni bir şeyler yapmamız gerektiğini söyleyen Sayın Kaymakamımız ‘’Taş üstüne Taş Koymak gerek’’ dedi. Görevlerin ve görev yerlerinin belirli zaman içinde değişeceğini söyleyen Sayın TERZİ, bunun bir bayrak yarışı olduğu, asıl olan yapılan hizmetlerle ülkemize ve milletimize faydalı olabilmektir. Bu ülkeye hizmet etmenin onur verici olduğunu ifade eden Sayın TERZİ, “Bugün burada vedalaşmak için toplandık ama bunu ayrılık olarak kabul etmiyorum. Pazaryolu için hizmetlerimizi Erzurum Vali yardımcısı olarak yürütmeye devam edeceğiz. Hepiniz davete katıldığınız için teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin, bazen kırıcı davranmış olabiliriz biliniz ki bu görev icabıdır dedi. Veda yemeği sonrası hatıra fotoğrafları çekildi.
1

12

10

9

8

7

6

4

2

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.